Nieuws!

FEEST!

Barsserie appart bestaat op 20 januari 2013 7 jaar en we grijpen dan ook elke mogelijkheid aan om dit te vieren. Zo is er het eerste kwartaal van 2013 geen a la carte kaart, maar kunt u zich laten verrassen door de keuken brigade tegen aantrekkelijke prijzen. Een surprise hoofdgerecht kost dan 2 x 7 euro (14 euro!), een 3 gangen menu 3 x 7 euro (21 euro!) en een 4 gangen menu 4 x 7 euro (28 euro!)! Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met dieet wensen, allergieen en voorkeuren.

MAASTRICHT AAN TAFEL!

Barsserie appart neemt deel aan Maastricht aan Tafel van 13 t/m 27 januari. Tijdens de wintereditie van Maastricht aan Tafel serveren diverse Maastrichtse restaurants met uiteenlopende keukens op speciale locaties dan wederom een uitzonderlijk 3-gangenmenu (voor-, hoofd- en nagerecht) tegen de vaste prijs van € 25,20. Omdat we jarig zijn trakteren we en serveren wij 4 gangen voor dat bedrag!

Élk menu levert 20 eurocent op voor het goede doel Fill the Cup (voorheen Extraordinary Ones). Wij een maaltijd, Zij een maaltijd. Inderdaad, het kost slechts 20 eurocent om een kind in een arm land een maaltijd te bezorgen op school. Met Maastricht aan Tafel vraagt de gastronomische hoofdstad Maastricht aandacht voor dit bijzondere doel. Jij komt toch ook genieten!

Voor meer informatie betreffende maastricht aan tafel, ga naar http://www.vvv-maastricht.eu/maastricht_aan_tafel.html

EN VERDER:

Carnaval gesloten van 8 t/m 13 februari

Tijdens de Tefaf serveren we een speciale Tefaf a la carte kaart.